Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (2.89 secunde)
Eu sper ca Ministerul Justitiei sa faca posibil ca situatia din penitenciare, cea reala, sa fie cunoscuta, pentru ca sunt oameni condamnati care sunt in inchisori si executa pedepse de un numar de ani, dar nu sunt condamnati la moarte.
Senatorii PRM au depus ieri la Biroul Permanent al Camerei Superioare a Parlamentului o propunere legislativa pentru completarea Codului Penal.
Reprezentantii Departamentului National Anticoruptie cerceteaza modul in care au fost executate lucrarile de reabilitare a drumurilor comunale, finantate de Ministerul Transporturilor, Comertului si Turismului (MTCT) in 2004, in judetul Valcea.
PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! ... Nu a adus nici un beneficiu tarii si poporului sau in nici una dintre demnitatile in care a fost numit sau ales :
In realitate, acest referendum ne ofera suficiente date pentru o analiza obiectiva, din care toata lumea ar avea cate ceva de invatat. ... PRIMUL CARE A PIERDUT A FOST LIVIU DRAGNEA In mod cert, Liviu Dragnea este principalul perdant de dupa acest referendum.
Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a fost pus sub acuzare intr-un nou dosar penal. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva primarului pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
Presedintele proaspetei infiintate comisii parlamentare de ancheta a acivitatii presedintelui, liderul PC Dan Voiculescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca menirea acestei comisii este de a cauta fapte noi de incalcare a Constitutiei (si nu numai) din partea presedintelui si nicidecum de a le verifica pe cele deja semnalate in materialul PSD.
Democratii sint dispusi sa renunte la actiunea in Contencios indreptata impotriva unei hotariri a Consiliului Judetului. Acest lucru s-ar putea intimpla doar in urma unei discutii purtate intre toti liderii politici din oras.
Este cel de-al treilea demers facut de Funar in legatura cu semnaturile de pe motiunea de cenzura a PD, dupa denuntul inaintat la Parchet si sesizarea depusa la Senat Funar a acuzat-o pe Kovesi ca raspunde la comanda politica, iar pentru infractiunile savarsite in cazul motiunii de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece" ea a tergiversat inceperea cercetarilor penale, "urmarind sa fie compromisa imaginea Parlamentului Romaniei si, totodata, ca motiunea sa-si produca efectele".
"Ii cer presedintelui Basescu ca, de urgenta, sa-i demita pe cei doi, iar domnul Tulus sa fie anchetat penal, asa cum rezulta ca merita din raportul prezentat de CSM", a spus Calimente.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat ca a sesizat, vineri, printr-o cerere oficiala, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cu privire la alegerile pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
Ce doi au fost intrebati de procurorii Parchetului instantei supreme in legatura cu persoanele care au sustinut motiunea, informeaza Biroul de Presa al Ministerului Public.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat vineri OTV pentru ca in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de sustinere a lui Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Capitalei, care aduce acuzatii de ordin penal si moral celorlati candidati la Primarie.
"Nu am discutat in Guvern, am discutat doar cu primul-ministru si cu domnul Predoiu. ... Asumarea raspunderii pentru aceste legi este o varianta posibila, dar nu am luat o decizie in acest sens.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Mihnea Costoiu este singurul gorjean care a reusit, pana acum, sa acceada intr-o functie de conducere in actualul guvern. Acesta ocupa postul de secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Ziaristii au asteptat in zadar ca acesta sa-si depuna ieri demisia la cabinetul ministrului agriculturii, in timp ce liberalii s-au grabit sa se distanteze cat mai mult de fostul lor coleg. Mai multi jurnalisti din toata tara au bombardat ieri cu telefoane Biroul de presa al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, pentru a afla daca la cabinetul ministrului Ilie Sarbu a fost depusa demisia lui Constantin Iancu din functia de director al Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF).
google-analytics.com